Zbor cu balonul cu aer cald


Gazdă:

Visit Harghita, Romania

Organizator:

Data și ora:

Joi, 01 Februarie 2024 - Sâmbătă, 01 Februarie 2025
11:00 - 13:00

Despre

Zbor cu Balonul Harghita - O Experiență de Neuitat!

Experimentați magia zborului cu balonul în inima frumoasei Harghita, o aventură ce aduce bucurie nu doar adulților, ci și celor mici (peste 5 ani)! Este o experiență pe care cu siguranță trebuie să o încercați măcar o dată în viață.

Zburăm în una dintre cele mai pitorești zone din întreaga țară, oferindu-vă priveliști spectaculoase și amintiri care vor dura o viață întreagă. Durata zborului este de aproximativ o oră, însă întregul program se întinde pe parcursul a aproximativ 3 ore. Avem plăcerea să vă ghidăm printr-o călătorie fascinantă deasupra peisajelor uimitoare ale Harghitei, oferindu-vă o perspectivă unică și memorabilă.

Indiferent de sezon, suntem pregătiți să vă conducem în această aventură extraordinară în orice moment al anului. Cu noi, puteți experimenta senzația de zbor într-un mod sigur și confortabil, alături de un echipaj experimentat și dedicat.

Puteți rezerva un zbor fără a plăti avans, în funcție de disponibilitatea noastră, oferindu-vă flexibilitate și comoditate în planificarea aventurii dvs. Cu bucurie vă așteptăm să vă oferim o experiență pe care cu siguranță nu o veți uita niciodată. Alăturați-ne pentru o călătorie de neuitat deasupra minunatului peisaj al Harghitei!

Prețul standard este 850 RON de persoană. Pentru ofertă personalizată vă rugăm să ne contactați pe 0740 680 632 WatsApp sau telefon. Copii au reducere de 50%.

Fotografii