Pachet revelion la Castor Hotel

Pachet revelion la Castor Hotel

Revelion în Harghita  |  Culinar

Bilete:

2500-2800 RON

Gazdă:


Harghita-Băi/Hargitafürdő 530002, Romania

Organizator:

Dates And Hours:

Marți, 30 Decembrie 2025 - Vineri, 02 Ianuarie 2026
09:00 - 15:00

Despre

Cazare:
3 nopți, în perioada 30.12.2025.-02.01.2026
Masă:
Marți, 30 decembrie: 
  • Cină de bun venit
Miercuri, 31 decembrie:
  • Mic dejun în stil de bufet suedez
  • Prânz
  • Cină festivă exclusivă, petrecere de Revelion cu muzică live, foc artificial și open bar
Joi, 1 ianuarie:
  • Brunch în stil de bufet suedez
  • Cină specială de an nou, foc de tabără, open bar
Vineri, 2 ianuarie:
  • Mic dejun în stil de bufet suedez
Alte servicii incluse în preț:
  • Parcare privată (în limita locurilor disponibile)
  • Acces la ciubărul de apă sărată fierbinte a hotelului într-un mediu forestier fabulos cu o priveliște frumoasă asupra munților înconjurătoare (necesită programare inițială)
  • Plimbare cu sanie/căruță (în funcție de vreme)
  • Acces la sala de jocuri (biliard, fussball, darts, air hockey și tenis de masă)
  • Acces la camera de jocuri pentru copii mici (sub 7 ani)

Tarife și politică de rezervare și anulare:
  • Cameră cu balcon: 2.800 RON/persoană/sejur
  • Cameră la mansardă: 2.500 RON/persoană/sejur
  • Copii între 0-3 ani: gratuit
  • Copii (fără pat suplimentar, în pat cu părinții + meniu Revelion de copil): 1.400 RON/sejur
  • Copii (cu pat suplimentar* + meniu Revelion de copil): 1.800 RON/sejur
  • Copii (cu pat suplimentar* + meniu Revelion de adult): 2.200 RON/sejur
  • Supliment la ocupare cameră ‘single’: 1.600 RON
*Max. 1 pat suplimentar/cameră.
Pentru finalizarea rezervării se solicită achitarea unui avans de 50 %. Plata se poate efectua prin virament bancar sau prin cash. În cazul neprezentării avansul nu se returnează.

Meniu de Revelion 2026
Gustare de bun venit (așteptarea oaspeților)
Foie gras brûlée cu smochine caramelizate, servit cu cozonac prăjit
Antreu
Tartar de somon cu capere, sfeclă fermentată și ou de prepeliță, acompaniat de cremă fină de avocado și nucă prăjită
Felul I
Obrăjori de mangaliță confit, cu polenta aromată cu trufe
Felul II
Piept de rață rozé, pavé de cartofi, cremă de conopidă cu note de portocală și unt ars (beurre noisette)
Felul III
Șalău Wellington, cu bulgur cu broccoli și pak choi sotat
Desert
Sabayon cu măr poșat, servit cu pandișpan pufos cu unt

Rezervare: 0775351961, castorharghita@gmail.com

Fotografii